Tausta

Viimeaikana kiivaana käyneet keskustelut Lahden kaupungin tulevaisuuden visioista, päätökset toriparkista, Kartanon alueen kehittämisestä, eteläisestä ohitiestä ovat jääneett hyvin paljon huuteluksi suuntaan ja toiseen ilman mitään kunnollista foorumia, jossa kaikilla olisi mahdollista ei vain kommentoida esitettyjä suunnitelmia, vaan myös esittää vastavuoroisesti omia ideoitaan kaupunki-alueen kehittämiseksi. Suuri määrä hyviäkin kehitysideoita jää toteuttamatta, koska niillä ei ole minkäänlaista kanavaa joissa niitä esitellä.

Sivusta muutaman vuoden asioiden kulkua seuranneina rattaat alkoivat päissämme raksuttaa, omaammehan mekin omia ajatuksia ja näkemyksiä siitä millaisena paikkana haluaisimme kaupunkimme kokevan, ja ideoimme ja kehitimme vuorovaikutteista alustaa jossa jokaisella idealla olisi oma paikkansa.

Miten

minunlahtivaiheet.jpg

1. Tutustu sivuston sisältöön ja jo annettuihin ehdotuksiin.

2. Etsi ja selaile sinua kiinnostavia aiheita tai asuinalueellesi kohdennettuja ehdotuksia.

3. Kommentoi annettuja ehdotuksia, kerro niistä kavereille, suosittele tai tykkää niistä. Kommentointi edellyttää sähköposti-osoitteen antamista, jotta "roska"-kommenttien määrä saataisiin pysymään kurissa.

4. Rekisteröidy palveluun jos haluat antaa omia ehdotuksia. Sivuston käyttö ei edellytä rekisteröitymistä, jos haluaa vain kommentoida tai suositella jo ehdotettuja ideoita. Rekisteröidy >

5. Anna niin monta ehdotusta kuin vain keksit, mutta tutustu ensin ettei samankaltaista ehdotusta ole jo annettu. Ehdotuksen lisääminen palveluun ei ole mitään rakettitiedettä, vaan se onnistuu yksinkertaisen lomakkeen avulla. Voit myös muokata antamaasi ehdotusta jälkikäteen.