Sivut

Minun Lahti sivustolla on sisältö jaettu seuraavasti:

Etusivu
Etusivulla näkyy lyhyt kuvaus satunnaisesti valitusta ehdotuksesta, kaikki annetut ehdotukset kartalla sekä uusimmat ja keskustelluimmat ehdotukset. 

Blogi
Ylläpitäjien blogi joka kertoo sivuston ajankohtaisista tapahtumista, päivityksistä ja muista sivustoon tai ehdotuksiin liittyvistä asioista.

Ehdota
Lomakkeen avulla rekisteröityneet käyttäjät voivat antaa oman ehdotuksensa Lahden kehittämiseen. Jos käyttäjällä on jo aiempia ehdotuksia, näkyvät nämä listauksena, josta voi siirtyä muokkaamaan tai tarkastelemaan haluamaansa ehdotusta.

Ehdotukset
Sivulta voi selailla kaikkia luotuja ehdotuksia kaupunginosittain ryhmiteltyinä.

Etsi
Sivulta voi etsi ehdotuksia eri kriteerein.

Ehdotuksien lisääminen

Ehdotuksen lisäämiseksi tarvitsee maksuttomaan Minun Lahti palveluun ensin rekisteröityä haluamallaan sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Lisätessäsi ehdotusta, anna ehdotukselle kuvaava otsikko, eikä siis vaikka vain paikan tai kadun nimeä. Vältä käyttämästä otsikossa lyhenteitä, jotta otsikko pysyisi selkeästi luettavana. Otsikko ei myöskään voi sisältää erikoismerkkejä. Jo luotuun ehdotukseen voi lisätä 5 kuvaa, joilla ehdotusta voi vielä selventää.

Ehdotuksen kuvausta kirjoittaessa, koita jäsennellä teksti sopivan mittaisiin kappaleisiin ja asiat loogiseen järjestykseen. Koita saada myös lyhyeen kuvaukseen mahtumaan ehdotuksen olennaiset kohdat, jotta lukija voi jo sen perusteella päätellä oman kiinnostuksensa kyseistä ehdotusta kohtaan. 

Omat ehdotuksesti löydät aina klikkaamalla Ehdota-nappia.

Sivuston ylläpito ja moderointi

Sivustolla ei harjoiteta etukäteismoderointia.

Nimimerkit

Sivustolla luodut ehdotukset tehdään kunkin rekisteröityneen käyttäjän omalla nimimerkillä. Nimimerkki näkyy ehdotusten yhteydessä.  

Nimimerkkillä ja sähköpostiosoitteella voi rekisteröityä palveluun vain kerran. Kerran valittua sähköpostiosoitetta ei voi käyttäjä itse vaihtaa, vaihdon voi suorittaa vain sivuston ylläpito osoitteesta tuki@minunlahti.fi. Lähetä sähköposti samasta osoitteesta, jonka olet rekisteröinyt nimimerkkisi yhteydessä.