Minun Lahti sivusto on tarkoitettu kaikille vapaaksi foorumiksi esitellä omasta mielestään hyviä ideoita ja kehityskohteita paremman Lahden puolesta. Jokaisella on oikeus ilmaista omia kehityskohteita ja mielipiteitä, mutta sivuston moderaattoreilla ja ylläpitäjillä on oikeus poistaa asiattomat tai muuten palveluun sopimattomat ehdotukset ja viestit ilman perusteluja. Ylläpitäjät voivat myös muokata sivuston ja ehdotusten sisältöä parantaakseen esimerkiksi luettavuutta. Sivuston ylläpidolla on päätäntävalta sivuston sisällöstä.

Jokainen käyttäjä vastaa omien ehdotustensa sisällöstä, joiden on oltava lain ja hyvien tapojen mukaisia. Sivuston ylläpitäjät eivät vastaa ehdotusten sisällöstä, niissä esitetyistä mielipiteistä, eikä keskustelujen sisällöistä.

Ehdotuksen tekijä ja niistä keskustelijat sitoutuvat noudattamaan sivuston sääntöjä. Ylläpito voi estää tilapäisesti tai poistaa palvelusta sääntöjä rikkoneen käyttäjän. Ehdotukset ja keskustelut julkaistaan sivustolla suoraan, ilman viiveitä.

Palveluun kirjoitettuja ehdotuksia ja keskusteluita saa lainata eri medioissa kunhan lähdetiedot on asianmukaisesti esillä.

Ehdotusten ja keskustelun sisällöt

Ehdotuksia antaessasi, koeta pysyä aiheessa. Jos aihe tuntuu rönsyilevän, mieti voisiko ehdotuksen jakaa useammaksi ehdotukseksi. Kirjoita ehdotuksiin ja keskusteluihin asiallisesti, provosoimatta tai muuten kirjoittamatta henkilökohtaisuuksia. Älä mainosta, äläkä aseta linkkejä Minun Lahti sivuston ulkopuolisiin sivuihin. Kaikki rasistinen, rikollisluoneinen ja vihaa lietsova kirjoittelu on ehdottomasti kielletty. Muista hyvät lainaussäännöt, eli jos lainaat tekstiä joltain, täytyy se olla selkeästi merkitty lähdeviitteineen - noudata tekijänoikeuslakia.

Sivuston ylläpito seuraa sääntöjen noudattamista sivustolla ja puuttuu sääntörikkomuksiin niiden tullessa ilmi. Jos vastaasi tulee mielestäsi sääntörikkomuksen tunnusmerkit täyttävää sisältöä, ilmoita siitä tuki@minunlahti.fi osoitteeseen.

Myös muissa kysymyksissä tai ongelmatilanteissa ota yhteyttä suoraan ylläpitoon tuki@minunlahti.fi.